Property Status: Shitet

256 të dhëna të gjetura

Banesë në shitje- Prishtina e Re

Prishtina e Re, Çagllavicë (Prishtinë), Municipality of Pristina, 10150, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Ofrojme për shitje super banesen moderne tek Prishtina e Re. Banesa gjendet…

Çmimi €110,000
Shfaq detajet

Banesë në shitje- Prishtina e Re

Prishtina e Re, Çagllavicë (Prishtinë), Municipality of Pristina, 10150, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Banesa që jemi duke ofruar në shitje ndodhet te Prishtina e Re,…

Çmimi €120,000
Shfaq detajet

Banesë në shitje- Prishtina e Re

Prishtina e Re, Çagllavicë (Prishtinë), Municipality of Pristina, 10150, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Ofrojmë super banesën në shitje. Me sipërfaqe prej 83m2, banesa gjindet në…

Çmimi €93,500
Shfaq detajet

Banesë në shitje- Muharrem Fejza

Muharrem Fejza, Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Ofrohet për shitje banesa luksoze me ndërtim shumë cilësor në Muharrem Fejza-…

Çmimi Pa çmim
Shfaq detajet

Banesë në shitje- Mati 1

Muharrem Fejza, Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Ofrohet banesa në shitje me sipërfaqe prej 89m2 ndodhet në rrugën Mati…

Çmimi Pa çmim
Shfaq detajet

Vila në shitje- Malishevë

Malishevë, Municipality of Mališevo, 24000, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Ofrojmë për shitje shtatë vila me sipërfaqe 130m² dhe një vilë me…

Çmimi €80,000
Shfaq detajet