Property Type: Banesa

17 të dhëna të gjetura

Banesë me qira- Rruga B

Rruga B, Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Leshojmë me qira banesen në kompleksin Royal Mall- Rruga B, saktesisht ne…

Çmimi €500
Shfaq detajet

Banesë në shitje- Tophane

Tophane, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Shitet banesa e re dhe super e bukur në Tophane.Banesa është 83m2,në…

Çmimi €1,200
Shfaq detajet

Banesë në Rrugen C- Prishtinë

Ali Aliu Kelmendi, Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Banesa në shitje është ndërtim i ri dhe përmban hapësirë prej 66,40m2.…

Çmimi Pa çmim
Shfaq detajet