Property Type: Banesë

405 të dhëna të gjetura

Banesë me qira- Afër Eulex

EULEX, Zona Industriale, Pristina, Municipality of Pristina, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Banesa eshte 3 vjet e re dhe ne gjendje te përsosur.. Ka…

Çmimi €350
Shfaq detajet

Banesë me qira- Bregu i diellit

Bregu i Diellit, Pristina, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Leshojmë banesen me qera ne breg te diellit mbrapa banesave te bardha…

Çmimi €300
Shfaq detajet

Banesë me qira- Muharrem Fejza

Muharrem Fejza, Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Banese luksoze me qira në rrugen Mati 1 “Muharrem Fejza” afer shkolles…

Çmimi €300
Shfaq detajet

Banesë në shitje- Prishtina e Re

Prishtina e Re, Çagllavicë (Prishtinë), Municipality of Pristina, 10150, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Ofrojme për shitje super banesen moderne tek Prishtina e Re. Banesa gjendet…

Çmimi €110,000
Shfaq detajet

Banesë në shitje- Prishtina e Re

Prishtina e Re, Çagllavicë (Prishtinë), Municipality of Pristina, 10150, Kosovo

Shfaq detajet

Detajet

Banesa që jemi duke ofruar në shitje ndodhet te Prishtina e Re,…

Çmimi €120,000
Shfaq detajet