Lokal me qira- Rruga B

€1,200

Detajet

Ofrojmë lokalin me qira në rrugen B- Prishtinë.

Lokali është i ri dhe i gatshem per perdorim.

Ka sipërfaqe prej 107m2 në katin e dytë.

Gjendet në një zonë mjaftë të frekuentuar dhe të përshtatshme për aktivitete të ndryshme.

Lokacioni

Shpërndaj pronën

Share