Lokal me qira- Rruga C

€300

Detajet

Ofrojmë lokalin me qira në rrugen C- Prishtinë (mbrapa Royal Mall)- Prishtinë.

Lokali është i ri dhe i gatshem per perdorim.

Ka sipërfaqe prej 80m2 në katin përdhesë.

Gjendet në një zonë mjaftë të frekuentuar dhe të përshtatshme për aktivitete të ndryshme.

Lokacioni

Shpërndaj pronën

Share