Tokë në shitje- Marigona Residence

Pa çmim

Detajet

Ofrojmë për shitje1 hektar tokë afër Lagjes Marigona.

Toka është shumë e përshtatshme për përdorim dhe ka rrugë katastrale në të dy anët.
Ka të gjitha dokumentat në rregull.

Cmimi është 4000euro/ari.

Lokacioni

Shpërndaj pronën

Share