Vila në shitje- Malishevë

€80,000

Detajet

Ofrojmë për shitje shtatë vila me sipërfaqe 130m² dhe një vilë me sipërfaqe 92.7m².

Vilat ndodhen te Malet e Berishës, në Komunën e Malishevës.
Janë tërësisht të gatshme për shfrytëzim dhe shumë komode.

Vilat kan këtë renditje:

 • Qëndrimi ditor,
 • Kuzhina,
 • 2Dhoma të gjumit,
 • Banjo dhe ballkon.
  Vilat më sipërfaqe 130m² kanë truall 3.5 – 4.5 Ari, varet nga pozita , ndërsa vila me sipërfaqe 92.7m² ka truall me sipërfaqe 2.5 Ari.
  Sistem të ngrohjes kanë më dru dhe me energji elektrike nën dysheme.
  Vilat Ndodhen në një lokacion fantastik, shumë të përshtatshëm të rrethuara me male me ajër të freskët gjatë gjithë kohës, si dhe qasje të shpejtë në rrugë kryesore.
 • Çmimi i vilave me sipërfaqe 130m² është 80.000€, ndërsa vila me sipërfaqe 92.7m² ka çmim 65.000€.

Lokacioni

Shpërndaj pronën

Share